Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Artvin Yangın : Artvin'in Yusufeli ilçesinde yangın - Artvin Haberleri - Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde dün çıkan, 35 binada, 60 ev ile ahır ve samanlıkların yandığı, 30 dolayında büyükbaş hayvanın telef olduğu yangın, sabaha karşı yağmurun da etkisiyle söndürüldü.

Artvin Yangın : Artvin'in Yusufeli ilçesinde yangın - Artvin Haberleri - Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde dün çıkan, 35 binada, 60 ev ile ahır ve samanlıkların yandığı, 30 dolayında büyükbaş hayvanın telef olduğu yangın, sabaha karşı yağmurun da etkisiyle söndürüldü.. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçrayan yangına havadan müdahale için yangın söndürme helikopteri istendi. Alevler en az 30 evi yaktı. Dokumacılar köyü sahlepçiler mahallesinde saat 12.00. Artvin yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. 6 binadaki 14 daire yandı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor.

Neyse ki korkulan olmadı, ölüm haberi gelmedi. Köyde yaşayanlar tahliye edildi, 60'a yakın ev yandı. Artvin son dakika haberleri : Artvin yangın ile ilgili haberler. Yangında, 3 katlı ev ile.

Artvin'de yangın - YouTube
Artvin'de yangın - YouTube from i.ytimg.com
Artvin'in murgul ilçesinde ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle örtü yangını çıktı. Artvin'de bir köyde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde dün çıkan, 35 binada, 60 ev ile ahır ve samanlıkların yandığı, 30 dolayında büyükbaş hayvanın telef olduğu yangın, sabaha karşı yağmurun da etkisiyle söndürüldü. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyü sahlepçiler mahallesinde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alındı. İçişleri bakanlığı sözcüsü i̇smail çataklı, afad'dan 1 milyon tl acil yardım ödeneği gönderildi. Muhtar sabri duman, köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor. Artvin yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne. Çıkan yangında köy evleri de etkilendi.

Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı.

Artvin'in yusufeli ilçesi demirkent köyünde çıkan yangında, 3 katlı ev ile yangın söndürme çalışmaları sırasında patlayan tüp paniğe neden oldu. Artvin'in yusufeli ilçesi dereiçi köyünde yangın sürüyor. Kısa sürede büyüyen yangın, artvin merkez ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından söndürüldü. Köyde 60'ya yakın ev yandı. Artvin'in murgul ilçesinde ormanlık alanda bilinmeyen bir nedenle örtü yangını çıktı. Alevler en az 30 evi yaktı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredeki evlere de sıçradı. Artvin son dakika haberleri : Artvin'de bir oto tamircisinde yangın meydana geldi. Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyünde 7 temmuz 2020 tarihi öğle saatlerinde yangın meydana geldi. Artvin yangın ile ilgili haberler. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı.artvin'in murgul ilçesine bağlı damar köyü. Artvin yangın haberleri ile ilgili geçmişten bugüne.

Artvin'in yusufeli ilçesi dokumacılar köyü sahlepçiler mahallesinde bugün öğle saatlerinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Artvin'de bir köyde yangın çıktı. Artvin'de bir oto tamircisinde yangın meydana geldi. Artvin yangın ile ilgili haberler. Artvin yangin indir, artvin yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.

Artvin'de yangın: 1 ölü
Artvin'de yangın: 1 ölü from d.pazar53.com
Artvin'in yusufeli ilçesinde dokumacılar köyü'nde yangın çıktı. 6 binadaki 14 daire yandı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. İçişleri bakanlığı sözcüsü i̇smail çataklı, afad'dan 1 milyon tl acil yardım ödeneği gönderildi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçrayan yangına havadan müdahale için yangın söndürme helikopteri istendi. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla sabaha karşı kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Köyde 60'ya yakın ev yandı. Devam eden yangında küçükbaş hayvanların telef olduğu belirtildi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı sahlepçiler mahallesinde yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, artvin'in borçka ilçesine bağlı aşağı muratlı mahallesinde recep ve murta aydın'a ait iki ailenin kaldığı evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi.

Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle çevredeki evlere sıçrayan yangına havadan müdahale için yangın söndürme helikopteri istendi. Ekiplerin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alındı.artvin'in murgul ilçesine bağlı damar köyü. Artvin'de 60 hanenin yandığı köy havadan görüntülendi. Artvin'in yusufeli ilçesi demirkent köyünde çıkan yangında, 3 katlı ev ile yangın söndürme çalışmaları sırasında patlayan tüp paniğe neden oldu. Bölgede çok sayıda köy evi yanıyor. Yangın sırasında evden çıkamayan yürüme engelli göğercin'in yanarak öldüğü belirlendi. Ekiplerin yoğun çalışmasıyla sabaha karşı kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Çıkan yangında köy evleri de etkilendi. Haber ajanslarının artvin ilinden artvin ortaköy'de yangın: O köye yangın söndürme tüpü zorunlu hale getirildi. Artvin'de bir oto tamircisinde yangın meydana geldi. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredeki evlere de sıçradı. Son dakika artvi̇n yangın haberleri ve artvi̇n yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Artvin yangın son dakika haberleri ve artvin yangın video ve resimleri. Artvin yangın ile ilgili haberler. Kısa sürede büyüyen yangın, artvin merkez ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından söndürüldü. Artvin yusufeli'nde 50'ye yakın eve sıçrayan yangın kontrol altına alındı. Muhtar sabri duman, köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor.

Artvin'deki yangın onlarca ahşap evi kül etti | NTV
Artvin'deki yangın onlarca ahşap evi kül etti | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı sahlepçiler mahallesinde yangın çıktı. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyünde çıkan yangın 50'ye yakın eve sıçradı. Artvin'in yusufeli ilçesinde dokumacılar köyü'nde yangın çıktı. Son dakika artvi̇n yangın haberleri ve artvi̇n yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Haber ajanslarının artvin ilinden artvin ortaköy'de yangın: Dokumacılar köyü sahlepçiler mahallesinde saat 12.00. Artvin'in şavşat ilçesinde ahşap bir ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Artvin yangin indir, artvin yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz.

Artvin'in yusufeli ilçesi demirkent köyünde çıkan yangında, 3 katlı ev ile yangın söndürme çalışmaları sırasında patlayan tüp paniğe neden oldu.

O köye yangın söndürme tüpü zorunlu hale getirildi. Son dakika artvi̇n yangın haberleri ve artvi̇n yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Yusufeli ilçesine bağlı demirkent köyünde muhtar selahattin satır'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Muhtar sabri duman, köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor. Artvin'in yusufeli ilçesine bağlı dereiçi köyü'nde bir evde çıkan yangın çevredeki evlere de sıçradı. Köyde 60'ya yakın ev yandı. İçişleri bakanlığı sözcüsü i̇smail çataklı, afad'dan 1 milyon tl acil yardım ödeneği gönderildi. Artvin yangın demirciler mahallesi'nde iki katlı ahşap evde, sobanın devrilmesi sonucu yangın çıktı. Neyse ki korkulan olmadı, ölüm haberi gelmedi. Artvin yangin indir, artvin yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Edinilen bilgiye göre, artvin'in borçka ilçesine bağlı aşağı muratlı mahallesinde recep ve murta aydın'a ait iki ailenin kaldığı evin çatısında bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Artvin'in yusufeli ilçesinde bir köyde yangın çıktı. Artvin yangın haberleri sayfasında artvin yangın haberlerini bulabilir tüm artvin yangın haberlerini, gelişmeleri ve son dakika haberleri okuyabilirsiniz.